Varmt välkommen till Ryttarform Online!

Denna portal är ett komplement till hemsidan www.ryttarform.com och här hittar du medlemstjänst, onlineklasser, onlinekurser och events (såsom föreläsningar och workshops) för dig som är ryttare, vill ta hand om dig själv och komma i din bästa ryttarform!

Träningsportal för ryttare

I denna träningsportal hitter du medlemstjänsten Ryttarfor(u)m Online, aktuella liveklasser och livekurser inom ryttaryoga och ryttarträning samt även ett par inspelade klasser som du kan köpa separat för dig som är nyfiken och vill testa.

Med jämna mellanrum hittar du även spännande föreläsningar och workshops för ryttare här. Och snart kommer också onlinekurser inom avsutten träning och yoga som hjälper dig att komma i din bästa ryttarform!

Vill du ha min hjälp erbjuder jag många olika alternativ såväl fysiskt som online och såväl i grupp som individuellt. Hör av dig för en dialog om vad som passar dig bäst!

Besök gärna hemsidan för mer information om Ryttarform. Där hittar du även aktuella fysiska kurser och evenemang! Du kommer dit via knappen nedan.

AKTUELLT JUST NU

Upcoming Live Classes

There are no results found.

AKTUELLA KLASSER, KURSER OCH MEDLEMSKAP

Nyhet!
På förfrågan släpper jag nu några separata klasser för dig som är nyfiken och vill testa.

Först ut är:
- En lite kortare Yin Yogaklass (ca 30 min) med fokus på höfter, säte och ländrygg för att öka vår liksidighet, följsamhet och avspändhet i sadeln.
- Ett löppass (ca 40 min) med korta högintensiva intervaller där vi tränar vår kondition på ett effektivt sätt vilket ökar både vår fysiska och mentala förmåga i ridningen. Går att utföra såväl ute som på löpband eller annan konditionsmaskin. Om du vill ha en riktig utmaning kan du även köra det med hopprep.
- Inom kort släpper jag även ett separat träningspass på motsvarande sätt.  

Du har tillgång till passen i två veckor så att du hinner köra dem flera gånger om du vill.

Klasserna kommer att bytas ut med jämna mellanrum för att ge variation så passa på om du hittar en klass som du är intresserad av. Och om du gillar detta, vill ha fler klasser och längre tillgång till dem samt kanske även vara med när vi tränar live tillsammans så rekommenderar jag varmt medlemstjänsten för ryttare som alla klasser kommer från!

För frågor - eller om du har önskemål om klasser för specifika behov, hör gärna av dig!

ONLINEKURSER

Inom kort lanseras onlinekurser inom avsutten träning och ryttaryoga via utbildningsportalen Ryttarform Online. Håll utkik för uppdateringar eller kontakta oss för mer information.

MEDLEMSTJÄNST

Ryttarfor(u)m Online - En personligare medlemstjänst för dig som är ryttare, vill ta hand om dig själv och komma i din bästa ryttarform! Nu på denna plattform!

MER INFORMATION

För mer information om Ryttarform och vår verksamhet samt aktuella aktiviteter, besök gärna hemsidan.  


.