Yin Yogaklass för ryttare

En lite kortare Yin Yogaklass med fokus på höfter, säte och ländrygg för att öka vår liksidighet, följsamhet och avspändhet i sadeln.

Du har tillgång till klassen i två veckor så att du hinner genomföra den flera gånger om du vill.

Innehåll

"Att kombinera ridningen med yoga ger faktiskt omedelbara resultat – mer avslappnade och fokuserade ryttare, lättare att komma ner i sadeln och alla deltagarna kände sig mindre trötta i kroppen än efter en “vanlig” ridhelg.”
Suvi Räsänen

”Stort TACK Helena…jag har gått på rosa moln hela dagen. I morse vaknade jag mjuk i kroppen och utan det vanliga rasslandet från axlarna. Ikväll har jag gjort den underbara liggande fjärilen över en kudde och känslan återfanns. Tack för att du delar med dig av din kunskap.”
Krissi Andersson

”Har kört ryttaryoga för Helena och kan intyga att det verkligen har effekt på kroppsmedvetenhet och ett lugn för att bättre kunna känna in hästen.”
Marie Engström

Vem är jag och hur kan jag hjälpa dig?

Jag har arbetat med yoga för ryttare i många år nu och jag upphör aldrig att fascineras över de goda effekterna som det ger. Jag har både sett det på ryttare i alla de kurser jag har haft och själv känt det i min egen ridning.

Hur vi som ryttare kan dra nytta av yoga ligger mig därför särskilt varmt om hjärtat. Min drivkraft är att inspirera och stödja ryttare att hitta enkla och tidseffektiva sätt att ta hand om sig själv i en hektisk vardag.  

Varmt välkommen att ta del av yogaklassen!  

Helena Starkenberg på Ryttarform
Ryttare, yogalärare, personlig tränare, medicinsk tränare, kostrådgivare och hälsokonsult